Beste Klanten,

Vanaf 1 juli 2021 zal de werkregio van Happy Horse worden verkleind naar maximaal 50 km rondom Loenen. Bestaande klanten die na 1/7 2019 bij mij een zadel hebben gekocht en buiten deze regio vallen, kunnen voor onderhoud van het zadel nog tot 3 jaar na aankoopdatum bij mij terecht.

Mvg,

Helen

Contactgegevens Happy Horse Advies; Helen van Dijk, Molenallee 36, 7371 EA Loenen (Gld)
Mobiel; 06-38890030 (liefst via sms/whats app/mail voor opnemen contact!)  e-mail; info@happyhorseadvies.nl


 

Afspraken voor een passessie met het Baloun Flexisaddle worden door mij en Paula in heel Nederland gepland. Zie voor meer informatie over de flexisaddles;

 

                    Voor de regio Brabant, Zeeland, Zuid Holland, Utrecht, limburg en delen Belgie kunt u een beroep doen op mijn collega;                                  Paula de Schrijver,  van Saddlecare; 06-28882773 / info@saddlecare.nl/ www.saddlecare.nl

 

Contactformulier;

Welk getal is hoger: 3 of 5? (Vragen we om misbruik te voorkomen.)

Ter voorbereiding van de afspraak ontvang ik graag via de mail de volgende informatie;

Gegevens NAW + mobiel nummer eigenaar/ruiter + lengte/gewicht/niveau/disipline/leeftijd. Het staladres.

Gegevens paard: Ras, hoogte, leeftijd, niveau (evt foto in stand van beide kanten + 1 van achteren/schouders genomen)

Reden voor de afspraak en wensen van de ruiter.

En tot slot beschikbaarheid van ruiter/eigenaar zodat ik hiermee zo veel mogelijk rekening kan houden met het plannen van de routes. Enige flexibiliteit voor het plannen van een tijd en datum van uw kant is hierbij wel nodig, ik doe mijn uiterste best het iedereen naar de zin te maken maar dat lukt niet altijd….

Voor een volledige check/consult moet u rekening houden met een tijdsduur van ongeveer 1,5 uur.

Het wordt van u verwacht dat het paard schoon en droog wordt aangeboden en dat de ruiter geschikte kleding/schoenen draagt voor het rijonderdeel. Ook raden wij u ten sterkste aan een cap te dragen bij het rijonderdeel van het pasconsult! Verder is het nodig een veilige omgeving te hebben waar het zadel onder de man beoordeeld kan worden.

Het rijden tijdens het pasconsult geschiedt altijd op eigen risico!