Bemiddeling

Omdat de verwachtingen van de aspirant koper bij aanschaf van een tweedehands zadel vaak hoger zijn dan wat ik kan bieden en ik niet altijd achter de aangeboden merken kan staan heb ik besloten geen zadels meer in bemiddeling te nemen of in te ruilen welke niet in het verleden bij mij zijn aangeschaft.

Regelmatig heb ik wel demo/paszadels welke gerouleerd moeten worden waardoor deze voor een lagere prijs aangeschaft kunnen worden. Deze collectie wisselt regelmatig.

BUITENKANS OP A MERK ZADEL!

Per 1/1 2023 komen de volgende nieuwe paszadels in roulatie. Deze zadels zijn nieuw maar soms af en toe gebruikt als paszadel en minimaal 2 jaar geleden gemaakt. (meeste voor de brexit aangezien ik toen extreem veel ingekocht heb ;-):

1.Sankey Black label dressuurzadel. Diepe zit met grote wrong, zwart, 17,5″, M. Nieuw 2500,- Demoprijs 1800,-

2.Ideal dressuurzadel, havanna, 17,5, M. Nieuw 2200,-. Demoprijs 1500,-

3. Sankey monoblad, havanna, 17,5″, MW, Nieuw 2900,- Demoprijs 1950,-

 

4.. Majestic dressuurzadel Barnsby, zwart, 17,5″, MW. Nieuw 2700,- Demoprijs 2250,-

Mocht je interesse hebben in 1 van deze zadels dan mag deze gratis  gepast worden, evt benodigde aanpassingen zal ik dan ter plekke voor je uitvoeren. Evt passen op lokatie is binnen de werkregio van Happyhorse ook mogelijk tegen de normale zadelconsultprijzen.

Ophalen in Lippenhuizen en uw eigen zadelpasser laten passen kan natuurlijk ook. Zadel dient dan contant afgerekend te worden en kan evt binnen 10 werkdagen teruggebracht worden bij niet passen waarna u uw envelop retour ontvangt.

 

 

 

 

Ook geef ik de mogelijkheid om uw marktplaats link aan mij door te geven zodat ik evt geinteresseerde kan doorverwijzen naar uw advertentie.

Op dit moment heb ik nog  enkele goede tweedehands zadels voor klanten in de bemiddeling waaronder;                                                                                   

Baloun flexisaddle, jump M3 18″ zwart met suede zitting. VP 2500,-

Sankey monoblad, zwart, MW, 18″. Zadel is 5 jaar oud en veel gebruikt.  Mooi zadel met hele fijne pasvorm en zit.  Gerepareerd Scheurtje in zitting. VP 500 euro.

THorowgood T8, 17,5″, dressuur MDM, in zeer goede staat. VP 600,- 

THorowgood T8 18″, dressuur MDM, in goede staat. VP 500,-