Bemiddeling

Omdat de verwachtingen van de aspirant koper bij aanschaf van een tweedehands zadel vaak hoger zijn dan wat ik kan bieden en ik niet altijd achter de aangeboden merken kan staan heb ik besloten geen zadels meer in bemiddeling te nemen of in te ruilen welke niet in het verleden bij mij zijn aangeschaft.

Regelmatig heb ik wel demo/paszadels welke gerouleerd moeten worden waardoor deze voor een lagere prijs aangeschaft kunnen worden. Deze collectie wisselt regelmatig.

 

 

Buitenkans, prachtig deuber zadel (nieuw demo)

Wegens beeindiging van het dealerschap heb ik 1 prachtige nieuw(demo) deuber zadels met verstelbare boom voor een bodemprijs te koop; 

 

Deuber Barok impuls, zeer geschikt voor rond geribte korte paarden, zwart met bruine getoolde accenten, zitmaat 1 (17′ ), verstelbare boom middels schroefsysteem Deuber.

Klitteband wrongen dus aan te passen aan wensen ruiter.

Demozadel.

Prijs 1800,- incl btw

 

 

 

 

 

Ook geef ik de mogelijkheid om uw marktplaats link aan mij door te geven zodat ik evt geinteresseerde kan doorverwijzen naar uw advertentie.

Op dit moment heb ik nog  goede tweedehands zadels voor klanten in de bemiddeling waaronder; 

K&M new jump, 17,5″ , bruin, Net zadel. VP 600   

K&M jump (s bar), 17,5″, bruin. zgan VP 900,-                                                                                    

Ian Hestilow springzadel, cognac, 18″, zgan verwisselbaar kopijzer. Geschikt voor rondgeribt paard en ruiter met lange benen. zgan vp 1100,-     

Prestige dressuur, 18″, MW, zwart, in goede staat. VP € 500,-