Fairfax Performance Range

Het Engelse bedrijf Fairfax is een grote onderneming welke bekend staan om hun innovatieve produkten zoasl bijvoorbeeld de performance singel en het fairfax hoofdstel. Maar ook op het gebied van ontwikkelen van hun zadels en het uitgebreid wetenschappelijk testen van de produkten loopt dit bedrijf voorop.

Het performance pannel in combinatie met de kunststof boom met verwisselbaar kopijzer is voor veel paarden het ultime zadel waar zij super onder kunnen presteren en vrij onder kunnen functioneren.

Het fairfax zadel is een uniek confectiezadel wat op veel fronten aanpasbaar is. Ook bij veranderingen in bespiering van uw paard is het aanpassen vaak eenvoudig te realiseren.

 

Het Fairfax performance zadel is verkrijgbaar bij Happy Horse Advies. 

 

 

 

 

Het nieuwe paradepaardje van Fairfax; de Fairfax World Class Dressage.

Dit topzadel is voor de echte fijnproever! Ontwikkeld met medewerking van olympische topruiters en volgens de nieuwste moderne testmethode onderzocht op comfort voor het paard, Bij de ontwikkeling van dit zadel is gezocht naar perfecte harmonie tussen ruiter en paard.

Het Fairfax World Class Dressage saddle is bij Happy Horse uit te proberen. Nieuwsgierig? Maak een afspraak!

Prijs van het Fairfax World Class Dressage saddle is va € 3995,-


 

Ook Charlotte heeft gekozen voor de Fairfax World Class Dressage
Ook Charlotte heeft gekozen voor de Fairfax World Class Dressage
 
fairfax classic dressage
fairfax classic dressage

 

 

Fairfax Classic Dressage

De Fairfax Classic Dressage is ontwikkeld voor de competitie ruiter, het dubbele zweetblad is gemaakt van “double oiled butt-leather”, de zit is vervaardigd van super soft hide. Een heel fijn zadel, ook voorzien van een kunststof boom en verwisselbaar kopijzer. Wolgevuld en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

 

 

Fairfax Classic Jump

Ook voor de fanatieke springruiter heeft fairfax een classic model ontworpen. Zoals altijd met oog voor detail en focus op comfort voor ruiter en paard.  Verkrijgbaar als monoflap croszadel, een klassieke variant met veel ondersteuning en een moderne versie met een slanke wrong.